Waarom deze website?

Als kind ben je vaak al op jonge leeftijd aan het fantaseren wat je later worden wilt. Brandweerman of -vrouw, werken bij de politie of op de ambulance. Sommige willen helikopterpiloot worden of werken in een ziekenhuis!

Toen ik elf jaar werd is ook mij gevraagd wat ik later wilde worden. Ik had echter geen idee! In de laatste klas/groep van de basisschool is nog steeds voor vele deze vraag belangrijk ivm. het voortgezet onderwijs. Praktijkgericht of agrarisch of verder studeren voor arts of de kunstacademie. Kortom er is zoveel te kiezen, maar wie weet echt wat hij of zij later worden wil?

Het worstelen met deze vraag heeft mij gemotiveerd om deze website op te zetten zodat kinderen daarmee geholpen kunnen worden. Door filmpjes te kijken hoop ik die zoektocht handen en voeten te geven. Door op een leuke manier, doormiddel van informatieve filmpjes een toekomstige baan te doen leven.